2-3 DAGARS PADDLING PÅ STRÖMSHOLMSKANAL

NJUT AV 2-3 DAGARS PADDLING MED ÖVERNATTNING LÄNGS KANALEN

Tillbringa en helg i kanoten, njut av den fantastiska naturen och slå läger längs kanalen. På dessa 2-3 dagars äventyr kommer du ha möjlighet att stanna på vackra ställen längs vägen för att njuta av ett dopp, stiga i land för en trevlig picknick eller bara koppla av och beundra den fantastiska utsikten. Vi har även tält, sovsäck, liggunderlag och stormkök att hyra för att göra det enkelt att övernatta ute.

PADDLA KAJAK

Vare sig du föredrar att paddla själv i enmanskajaken eller dela kanoten med en vän, kommer denna upplevelse att vara perfekt för dig. En härlig dagstur på vackra Strömsholmskanal är magiskt. Men varför nöja sig med en dagsutflykt?

Ta din paddling till nästa nivå genom att välja vår övernattningstur. Tillbringa en helg i kajaken, njut av den fantastiska naturen och slå läger längs kanalen. Det blir en unik upplevelse som du sent kommer att glömma.

PADDLA CANADENSARE

Ge dig ut på en oförglömlig 2-3 dagars paddeltur i en bekväm canadensare med övernattning längs de vackra vattenvägarna. Detta är den perfekta upplevelsen för naturälskare och äventyrare som vill utforska kanalen i sin egen takt.

Med den rymliga canadensaren har du gott om utrymme för att packa med dig allt du behöver för en bekväm och avkopplande resa. Tänk dig att vakna upp mitt i naturen, omgiven av lugnet och harmonin från vattnet. Där du kan avnjuta en god frukost vid bryggan innan du ger dig ut på ännu en dag av spännande paddling.