UTHYRNING HALLSTAHAMMAR

VÄLKOMMEN TILL VÅR UTHYRNING I HALLSTAHAMMAR

Välkommen till uthyrningen i Hallstahammar. Eftersom vi har ett system för obemannad uthyrning kan du hämta och lämna kanoter och cyklar från tidig morgon till sen kväll. Du bokar, betalar och får dina koder via vår hemsida.

Från och med den 15 oktober kommer bokning av kanoter endast kunna ske via mail, då det är utanför den vanliga paddelsäsongen.

 

Denna kanotcentral hittar du:

Sörkvarnsvägen 10 (Skantzö bad och camping) Denna kanotcentral är vår huvudcentral och det är här vi utgår med våra utkörningar. Det är även här båten Oden har sin hemmahamn.

Parkering:

– Skantzö bad och camping har en stor parkering för 24 timmar. För er som vill parkera längre finns en avsedd plats som vi hjälper er med. Toaletter finns att tillgå samt vattenpost. – Restaurang finns även är och mindre kiosk i fall du glömt något till turen.

Kollektivt:

I Hallstahammar finns det tåg och bussar. Buss 511 & 120. – Buss 120 är vår lokalbuss som finns inom kommunen. Det är denna buss som man använder sig av för att ta sig från kanotparkering tillbaka till campingen. Detta är en gratisbuss. – Buss 511 finns i på gångavstånd. Denna buss går från Västerås till Hallstahammar. – Tåg i Bergslagen finner du också på gångavstånd från vår uthyrning.