STUGOR

Slussvaktarbostaden 

Längs med Strömsholms vackra kanal finner du charmiga Mölntorp även känt som Westerqvarn. Bakom de vackra syrenhäckarna finner du våran ena slussvaktarbostad. Slussvaktarbostaden har 8 bäddar. Här kan du drömma dig tillbaka i tiden tack vare inredningen och den vackra braskaminen.

Bostaden har en huvudbyggnad där Slussvaktaren var bosatt med sin familj. I en länga på baksidan med två rum finns det plats för 2 i vardera rum. Där bedrev slussvaktarfamiljen skomakeri för att dryga ut dagskassan.

Huvudbyggnaden: I köket finns en matplats för upp till 10 personer och en kökssoffa med plats för 2 sovande.

Till höger i storstugan finns ett rum med 2 sängar, soffgrupp, TV och en gammal kakelugn.

I storstugan finns också toalett med dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Längan: Bakom storstugan har du en utomhuslänga som ursprungligen var vedbod och skomakeri. Här har vi nu inrett två mysiga sovrum med plats för 2-3 personer.
Det gamla skomakeriet är rummet till vänster, där finns en dubbelsäng för 2 personer. Till höger är gamla vedboden som har en 120-säng samt en överslaf på 90 cm.

Utanför har du en gammal trädgård med klassiska rabatter och fruktträd, här finns utemöbler och grill för trivsamma middagar och fikastunder i trädgården. Bara 25 meter från stugan har du kanalen där enstaka båtar glider förbi. Från bryggan kan du ta dig ett uppfriskande dopp.

Följer man stigen längs med slussen så kommer man till ett vindskydd med grillplats om man vill utforska området istället för att grilla vid stugans egna grill.

Denna fantastiska stuga bokar du via vår mejladress info@lakesideadventure.se eller via Booking.com Westerqvarn – slussvaktarstuga

Priser.
2100:-/natt, minst 2 nätter.
9450:-/vecka

Åsby hotell:

I Hallstahammar finner du det vackra gamla brukshotellet som idag är nyrenoverat och heter Åsby hotell. Hotellet är fint belagt med den porlande forsen på ena sidan och Skantzö sjön på andra sidan. I källaren finns en Kägelhall samt ett mysigt spa där ni lätt kan slappna av. Via oss kan du enkelt boka boende, både i dubbelrum och i enkel rum.

Specifika tillgängligheter för hotellet

  • Wifi
  • Funktionsanpassat
  • Barnvänligt
  • Bar
  • Tillgång till tv

Priser:

Dubbelrum för 1p 1195 kr

Dubbelrum för 2p 1395 kr

Dubbelrum superior 1p 1295 kr

Dubbelrum superrior 2p 1595 kr

Åsbysviten 2395 kr

För att boka boende mejlar du till info@lakesideadventure.se

Alla våra boenden är tillgängliga för husdjur för dig som är allergisk finns det det att tillgå på hotellet. ALLA våra rum är rökfria