VANDRING

Vandring är kanske den enklaste formen att komma ut och uppleva naturen på.

Trots sin enkelhet krävs det ibland en del utrustning och förberedelse för att vandringen ska bli av och bli bra.

Vi erbjuder färdiga paket med vandring längs Östgötaleden, där all utrustning man behöver ingår. Dessutom skjutsar vi ut dig till startplatsen så du kan vandra en-väg.

Östgötaleden

Upplev Östergötlands omväxlande natur och rika kulturmiljöer. Välj bland över 100 etapper av olika svårighetsgrad och ge dig ut i det vackra östgötska landskapet! På Östgötaledens olika sträckor kan du hitta allt från djupa skogar och böljande hagmark till glittrande sjöar och skärgård.

Vi har plockat ihop några färdiga paket på ett par delar av leden som går genom såväl eklandskap som förbi vackra skogsjöar och naturreservat.

VÅRA UPPLEVELSER

Hyra kajak

Du kan hyra kajak vid vår station i Brunneby, vilket är en perfekt utgångspunkt för paddling i Göta Kanal.

Paddla en väg

Vi hjälper dig skapa ditt egna paddeläventyr utmed Göta Kanal. Du fokusear på några dagars paddling och vi sköter logistiken med att transportera din kajak åter till startplatsen.

Paket med båt, cykel, kajak och glamping

Den ultimata naturupplevelsen av Göta Kanal där du färdas med båt, cykel och kajak. Vi toppar detta med en natt i Glampingtält och hoppas detta blir en upplevelse att minnas.

Kurser

Bli mer säker paddlare, låt våra certifierade instruktörer hjälpa dig. Vi har kurser för såväl nyubörjare som mer erfarna paddlare. Vi utbildar enligt Svenska Kanotförbundets riktlinjer.