3 dagars Tvåmanskajaktur Virsbo-Hallstahammar

Från: 1,900 kr

För att boka en Kajak välj datum och lägg sedan till den i din varukorg.

Kajakerna bokas styckvis, så vill du ha flera kajaker så får du boka fler gånger.

Kategori:

Beskrivning

Ge dig ut på en fantastisk 3-dagars paddeltur som startar i Virsbo och avslutas i Hallstahammar efter ca. 38 km. Denna tur tar dig genom historiskt betydelsefulla vattenpassager och ger dig chansen att utforska den förtrollande skönheten i Strömsholmskanalen i lugn och ro. Kanalen byggdes för över 225 år sedan för att transportera gods mellan bruksorterna längs vägen, och slussarna fungerar likadant än idag!

Din kajak väntar på dig vid startplatsen från kl. 10:30 på dag 1, säkert låst med ett kodlås. Du kan enkelt ta dig till Virsbo med tåget, samma tåg passerar också genom Hallstahammar, vilket gör det möjligt att ta bilen till startplatsen om det passar er bättre och sedan återvända med tåget när du avslutar din paddeltur.

I priset ingår kajakhyra för 3 dagar, leverans av kajaken, en kanotvagn för enkel landtransport, paddel, kapell, flytväst och en detaljerad karta med en beskrivning av kanotleden. Kartan ger dig information om sevärdheter längs vägen och hjälper dig att hitta lämpliga campingplatser.

För att vi ska kunna ge dig bästa möjliga service, vänligen informera oss om antalet personer, samt deras längd och vikt vid bokningstillfället för att säkerställa att ni får rätt storlek på paddlar och flytvästar.

Både kartan med turbeskrivning och start/slutplats finns länkad nedan så att ni kan planera er tur, klicka på den fetstilta texten för att öppna.

Karta och beskrivning Ennora-Ängelsberg-Virsbo-Seglingsberg

Karta och beskrivning Seglingsberg-Ramnäs-Surahammar

Karta och beskrivning Surahammar-Hallstahammar

Startplats Virsbo: https://goo.gl/maps/zW1cb2uDtBR2145WA

Slutplats Hallstahammar: : https://goo.gl/maps/QaVAJnrwUpXRvTATA

Våra tvåmanskajaker är mycket rymliga i sittbrunnen. I denna kajak är det en som styr (den bakre paddlaren) Men båda paddlarna hjälper till att ge fart. Denna kanot framförs med dubbelpaddel och kapell. Kapellet är ett tunt tyg som täcker sittbrunnen för att inte vattenstänk ska hämna i kajaken.