4-7 DAGARS PADDLING PÅ STRÖMSHOLMSKANAL

UPPLEV HELA STRÄCKAN!

Ta tillfället i akt att paddla från Strömsholmskanals norra delar och upplev en oförglömlig kanottur i minst 4 dagar – eller en vecka om du är redo för utmaningen att paddla hela vägen från toppen i Smedjebacken till kanalens slut 110 km nerströms. Behöver du hyra tält, sovsäck eller stormkök för att genomföra ditt äventyr så ordnar vi även det! 

PADDLA KAJAK

Boka din kajak och ge dig ut på ett äventyr genom en av Sveriges mest fascinerande vattenvägar. Utforska kanalens historiska platser, beundra den omgivande naturen och skapa minnen för en livstid. Kajaker är särskilt praktiska i de norra regionernas sjöar, eftersom de är lätta att manövrera, även på blåsiga dagar.

PADDLA CANADENSARE

Vill du utforska Strömsholmskanals fullständiga skönhet och ta dig an utmaningen att paddla ända från toppen i Smedjebacken till kanalens slut 110km senare?  Med den rymliga canadensaren har du gott om plats för att packa med dig allt du behöver för en vecka på vattnet.

Skulle du föredra ett mer kompakt äventyr kan du också välja en kortare stäcka och gå i mål redan efter 4 fina dagar i kanoten.

Oavsett vad du väljer kommer du få upptäcka historien bakom dessa pittoreska åar och handgrävda kanaler. Kanalen byggdes för över 225 år sedan för att transportera gods mellan bruksorterna längs vägen, vilket gör varje stopp längs turen till en fascinerande del av en unik industriell process.