1-dags Tvåmanskajaktur Surahammar- Hallstahammar

Från: 700 kr

För att boka en Kajak välj datum och lägg sedan till den i din varukorg.

Kajakerna bokas styckvis, så vill du ha flera kajaker så får du boka fler gånger.

Beskrivning

Den avkopplande och natursköna paddelsträckan från Surahammar till Hallstahammar är perfekt för de som längtar efter närkontakt med den svenska naturen! I vårt erbjudande ingår dubbelkajak, kanothjul för enkel landtransport, paddlar, bekväma flytvästar, praktiska kapell som skyddar från vattenstänk, samt en detaljerad karta med kanotledsbeskrivning.

Din resa till Surahammar blir enkelt att ta sig till, antingen med tåget Bergslagspendeln eller med egen bil. Väl framme kan du enkelt hämta din kajak och all utrustning du behöver vid vår smidiga obemannade kanotuthyrning på baksidan av Stationsgatan 2. Kajakerna är säkert låsta med kodlås utanför och all annan utrustning finns i containern, tydligt märkt med vår logga.

Paddelsträckan från Surahammar till Hallstahammar är en lugn och bävertät paddling med fina rastplatser längst vägen, ett lyft förbi slussen i Ålsätra och slutligen ett längre lyft genom Hallstahammar till Skantzö bad och camping där du avslutar och låser fast kajaken.

Skriv gärna med hur många personer samt er längd och vikt i bokningen så att ni kan får lämplig paddel och flytväst.

Kartan med turbeskrivning och startplats finns länkad nedan så att ni kan planera er tur, klicka på den fetstilta texten för att öppna.

Karta och beskrivning Surahammar-Hallstahammar

Startplats Surahammar: https://goo.gl/maps/FKBcKVoXUSdzFjg99

Slutplats Hallstahammar: https://goo.gl/maps/QaVAJnrwUpXRvTATA

Våra tvåmanskajaker är mycket rymliga i sittbrunnen. I denna kajak är det en som styr (den bakre paddlaren) Men båda paddlarna hjälper till att ge fart. Denna kanot framförs med dubbelpaddel och kapell. Kapellet är ett tunt tyg som täcker sittbrunnen för att inte vattenstänk ska hämna i kajaken.