KAJAK

Vi älskar paddling med kajak, det är ett fantastiskt sätt att komma nära naturen och njuta i fulla drag.

Vi erbjuder uthyrning av kajaker, turer med guide, turer utan guidekurser inom paddling och försäljning av kajaker.

Våra guider är certifierade av svenska kanotförbundet, och vår uthyrning uppfyller kravet för godkänd kanotcentral.

Kinda Kanal

Vi erbjuder allt du behöver för att skapa härliga äventyr på de lugna vattnen kring Kinda Kanal. Dessa paddelvatten lämpar sig mycket väl för nybörjare och det finns gott om platser där man kan tälta.

Vi erbjuder uthyrning av kajaker, turer med guide, turer utan guidekurser inom paddling och försäljning av kajaker.

Göta Kanal

Vi erbjuder också paddling i Göta Kanal, där vi kan hjälpa dig att uppleva kanalen genom att paddla en väg. Göta kanal trafikeras av mer båtar än Kinda kanal, men erbjuder fortfarande många skyddade paddeläventyr.

Här erbjuder vi uthyrning av kajaker, turer med guide, turer utan guide.

Västerviks skärgård

Paddling i Västervik och Tjust skärgård skapar möjligheter för många upplevelser. Vi har en certifierad guide i Flatvarp som erbjuder exklusiv guidning till de bästa ställerna i den allra yttersta skärgården. Vi erbjuder också uthyrning av kajaker.

Strömsholms kanal

Vill du upptäcka en slingrande kanal i mitten av Sverige, så rekommenderar vi ett besök hos vår samarbetspartner Lakesideadventure. Där kan du hyra canadensare, kajak eller SUP och uppleva Strömsholms kanal en väg, sedan tar du enkelt bussen tillbaka.

Certifierade guider

Våra guider är certifierade av svenska kanotförbundet, och vår uthyrning uppfyller kravet för godkänd kanotcentral.

VÅRA UPPLEVELSER

Hyra kajak

Du kan hyra kajak vid någon av vår stationer, och njuta när det passar dig.

Paddla en väg

Vi hjälper dig skapa ditt egna paddeläventyr utmed Göta Kanal. Du fokusear på några dagars paddling och vi sköter logistiken med att transportera din kajak åter till startplatsen.

Paket med båt, cykel, kajak och glamping

Den ultimata naturupplevelsen av Göta Kanal där du färdas med båt, cykel och kajak. Vi toppar detta med en natt i Glampingtält och hoppas detta blir en upplevelse att minnas.

Kurser

Bli mer säker paddlare, låt våra certifierade instruktörer hjälpa dig. Vi har kurser för såväl nyubörjare som mer erfarna paddlare. Vi utbildar enligt Svenska Kanotförbundets riktlinjer.