KAJAK

Vi älskar paddling med kajak, det är ett fantastiskt sätt att komma nära naturen och njuta i fulla drag.

Vi erbjuder uthyrning av kajaker, turer med guide, turer utan guidekurser inom paddling och försäljning av kajaker.

Våra guider är certifierade av svenska kanotförbundet.

VÅRA UPPLEVELSER

Hyra kajak

Du kan hyra kajak vid någon av vår stationer, och njuta när det passar dig.

Paddla en väg

Vi hjälper dig skapa ditt egna paddeläventyr utmed Göta Kanal. Du fokusear på några dagars paddling och vi sköter logistiken med att transportera din kajak åter till startplatsen.

För grupper

Hyr en vagn med kajaker eller sup och skapa ert egna äventyr för er grupp. Eller hyr ett färdigt upplägg med instruktör och utgår från någon av våra platser i Göta eller Kinda Kanal, eller sjöarna runt om i Linköping och Åtvidabergs kommun.

Ni kan också kombinera paddling med klättring och bastu vid får station i Grebo.

Kurser och turer

Bli mer säker paddlare, låt våra certifierade instruktörer hjälpa dig. Vi har kurser för såväl nyubörjare som mer erfarna paddlare. Vi utbildar enligt Svenska Kanotförbundets riktlinjer.

Vi erbjuder också turer där du kan komma ensam och paddla i grupp med guide.

Certifierade guider

Våra guider är certifierade av svenska kanotförbundet.

VÅRA PLATSER

Kinda Kanal

Vi erbjuder allt du behöver för att skapa härliga äventyr på de lugna vattnen kring Kinda Kanal. Dessa paddelvatten lämpar sig mycket väl för nybörjare och det finns gott om platser där man kan tälta.

Vi erbjuder uthyrning av kajaker, turer med guide, turer utan guidekurser inom paddling och försäljning av kajaker.

Göta Kanal

Vi erbjuder också paddling i Göta Kanal, där vi kan hjälpa dig att uppleva kanalen genom att paddla en väg. Göta kanal trafikeras av mer båtar än Kinda kanal, men erbjuder fortfarande många skyddade paddeläventyr.

Här erbjuder vi uthyrning av kajaker, turer med guide, turer utan guide.

Västerviks skärgård

Paddling i Västervik och Tjust skärgård skapar möjligheter för många upplevelser. Vi har en certifierad guide i Flatvarp som erbjuder exklusiv guidning till de bästa ställerna i den allra yttersta skärgården. Vi erbjuder också uthyrning av kajaker.

VÅRA VÄNNER

Strömsholms kanal

Vill du upptäcka en slingrande kanal i mitten av Sverige, så rekommenderar vi ett besök hos vår samarbetspartner Lakesideadventure. Där kan du hyra canadensare, kajak eller SUP och uppleva Strömsholms kanal en väg, sedan tar du enkelt bussen tillbaka.