SUP

SUP – stand up paddle, är en av de snabbast växande vattensporterna i Norden. Med sin funktionalitet och tillgänglighet är sporten här för att stanna. Det här är aktiviteten som passar för allt och alla – barn, vuxna och äldre, för lek, rekreation eller som träning- och tävlingsform.

Vi erbjuder uthyrning av SUP på flera platser.

Våra guider är certifierade av svenska kanotförbundet, och vår uthyrning uppfyller kravet för godkänd kanotcentral.

VÅRA UPPLEVELSER

Hyra SUP

Du kan hyra SUP från oss, hyr hela vår vagn med SUP brädor, paddlar och flytvästar eller hämta och lämna din bräda i Grebo.

Paddla en väg

Vi hjälper dig skapa ditt egna paddeläventyr utmed Göta Kanal eller Kinda Kanal. Du fokusear på några dagars paddling och vi sköter logistiken med att transportera din SUP åter till startplatsen.

VÅRA PLATSER

Sverige är perfekt för SUP paddling

Vi samarbetar med Kona-Sports som är en av världens största och mest kunniga producenter av SUP brädor. Så här skriver dom om att paddla SUP i Sverige:

Sverige är idealiskt för SUP-paddling med många vattendrag, sjöar och en lång kustlinje. Att uppleva vattnet stående på en paddelbräda är något fantastiskt, helt annorlunda än att exempelvis paddla kanot. Få upplevelser kan mäta sig med att glida fram över ett spegelblankt vatten på en bräda i soluppgången eller i solnedgången.

Vi erbjuder dig att hyra SUP brädor online och själv uppleva detta magiska sätt att färdas i naturen.

Göta Kanal

Vi erbjuder också paddling i Göta Kanal, där vi kan hjälpa dig att uppleva kanalen genom att paddla en väg. Göta kanal trafikeras av mer båtar än Kinda kanal, men erbjuder fortfarande många skyddade paddeläventyr.

Här erbjuder vi uthyrning av kajaker, turer med guide, turer utan guide.

Strömsholms kanal

Vill du upptäcka en slingrande kanal i mitten av Sverige, så rekommenderar vi ett besök hos vår samarbetspartner Lakesideadventure. Där kan du hyra canadensare, kajak eller SUP och uppleva Strömsholms kanal en väg, sedan tar du enkelt bussen tillbaka.

Certifierade guider

Våra guider är certifierade av svenska kanotförbundet.