KLÄTTRING

Vi älskar bergsklättring! Naturupplevelsen i kombination med spänningen och träningen som klättring ger är en oslagbar kombination. Den här passionen vill vi gärna dela med andra.

Vi erbjuder prova på klättring utomhus, klättring för grupper på av oss utvalda klippor. Kurser inom bergsklättring och klättring som en del av konferens hos Villa Baro.

Våra guider är certifierade av svenska klätterförbundet.

För grupper

Vi kan erbjuda din grupp en prova på klättring i Östergötland. Det går också att kombinera med paddling i vår klätterpaddling, där ni paddlar till klippan och sedan provar på bergsklättring.

Våra certifierade klätterinstruktörer förser er med all utrustning och nödvändig kunskap för att säkert kunna prova på en fantastisk upplevelse.

Kontaka oss idag för att ordna en nervkittlande upplevelse för din grupp!

bergsklättring

Klättring och konferens

Ta med din grupp och kombinera en lyxig konferens hos Villa Baro med nervpirrande klättring med oss.

Villa Baro erbjuder en inspirerande miljö som kan hjälpa till att väcka kreativa idéer till liv. Det är en riktigt speciell känsla när det händer. På Villa Baro finns natur, plats för möten, kulinariska fullträffar och aktiviteter. Gärna i kombination. Här skapas laganda, balans och nya mål. Välkommen till en minnesvärd konferensupplevelse.

Prova på klättring

Är du sugen på att testa klättring, kom på någon av våra prova på tillfällen. Har vi inget tillfälle inplanerat så kan du kontakta oss så kan vi ordna en prova på för dig och dina vänner.

Kurser inom klättring

Vi arrangerar kurser inom klättring, där våra certifierade instruktörer lär dig allt du behöver veta för att säkert klättra på egen hand. Kurser erbjuds både för att ge behörighet för Grönt, såväl som Rött kort och även inom traditionell klättring.

Certifierade guider

Våra guider är certifierade av svenska kanotförbundet, och vår uthyrning uppfyller kravet för godkänd kanotcentral.

VÅRA UPPLEVELSER

Hyra kajak

Du kan hyra kajak vid vår station i Brunneby, vilket är en perfekt utgångspunkt för paddling i Göta Kanal.

Paddla en väg

Vi hjälper dig skapa ditt egna paddeläventyr utmed Göta Kanal. Du fokusear på några dagars paddling och vi sköter logistiken med att transportera din kajak åter till startplatsen.

Paket med båt, cykel, kajak och glamping

Den ultimata naturupplevelsen av Göta Kanal där du färdas med båt, cykel och kajak. Vi toppar detta med en natt i Glampingtält och hoppas detta blir en upplevelse att minnas.

Kurser

Bli mer säker paddlare, låt våra certifierade instruktörer hjälpa dig. Vi har kurser för såväl nyubörjare som mer erfarna paddlare. Vi utbildar enligt Svenska Kanotförbundets riktlinjer.