COVID-19

Information angående Coronaviruset

Vi följer händelseutvecklingen och följer de råd som ges av Folkhälsomyndigheten. Var och en i Sverige har ett ansvar för att förhindra spridning och det är viktigt att människor håller avstånd till varandra. Fysisk aktivitet utomhus uppmuntras dock och innebär betydligt mindre smittspridningsrisk.

  • Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt.
  • Personer över 70 år bör undvika offentliga miljöer och minska sociala kontakter och ska därför inte delta i gruppaktiviteter inomhus.
  • Byt om hemma före och efter aktiviteter.
  • Dela inte vattenflaskor och liknande som kan överföra saliv.
  • Undvik trängsel och håll avstånd.
  • Tänk på god handhygien, använd handsprit och torka av utrustning såsom paddel.

I våra anordnade turer och upplevelser jobbar vi med små grupper, utomhus. Vi erbjuder även privata turer om du föredrar det. Vi behöver inte ha nära kontakt utan håller avstånd både före, under och efter våra turer.

Våra yogapaddlingar genomförs i första hand utomhus så länge restriktionerna för Covid-19 kvarstår. Vid dåligt väder är vi inomhus men i större lokal än normalt så vi kan hålla extra stort avstånd till varandra.

Självklart arbetar vi inte om vi är sjuka eller har några som helst symtom. Vi förväntar oss också att även du stannar hemma om du är sjuk eller bara har milda symtom.

Folkhälsomyndigheten, länkar:

Nya allmänna råd: Håll avstånd och ta personligt ansvar (nyhet 1 april 2020)

Rekommendationer angående idrott och träningsanläggningar